Limelax,enklare blir det inte!

Jag tänkte berätta hur man tillagar min favoriträtt som desutom är super lätt att göra, Limelax! Det här är den enda maten jag gör undantag och äter pasta till, det du behöver är:
 
1 Lime
2-3 msk Honung
2 dl Créme fraiche
1st hönsbuljong-tärning
1-2 laxfileer
Salt efter smak
Pasta

Blanda ihop alla ingredienser i en kastrull (riv ner skalet på limen och tryck ut saften) , skär upp laxen i fyrkantiga bitar och lägg ner det i den små kokande créme fraichen, låt bubbla under lätt omrörning i ca 3min. koka pasta. KLART! 
Servera med en limeskiva och exempelvis bladspenat som är rikt på järn, kalcium, magnesium och A, C, E-vitamin. 

 Tips! Använd ekologisk lime, STOR skillnad på smaken när man river ner skalet, besprutning är inte gott. 






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Newlifemalin.blogg.se

I min blogg så berättar jag om mina val i vardagen där ekologiska produkter, äta rätt, träna, och samtidigt njuta av livets-godbitar är några av de ämnen jag kommer att skriva om. Genom att skriva så motiverar jag mig själv till att hålla igång ett hälsosamt liv och jag hoppas även att jag kommer kunna motivera andra. Du hittar mig på Instagram: Newlifemalin

RSS 2.0