Limelax,enklare blir det inte!
Jag tänkte berätta hur man tillagar min favoriträtt som desutom är super lätt att göra, Limelax! Det här är den enda maten jag gör undantag och äter pasta till, det du behöver är:

1 Lime
2-3 msk Honung
2 dl Créme fraiche
1st hönsbuljong-tärning
2-3 msk Honung
2 dl Créme fraiche
1st hönsbuljong-tärning
1-2 laxfileer
Salt efter smak
Pasta
Blanda ihop alla ingredienser i en kastrull (riv ner skalet på limen och tryck ut saften) , skär upp laxen i fyrkantiga bitar och lägg ner det i den små kokande créme fraichen, låt bubbla under lätt omrörning i ca 3min. koka pasta. KLART!
Salt efter smak
Pasta
Blanda ihop alla ingredienser i en kastrull (riv ner skalet på limen och tryck ut saften) , skär upp laxen i fyrkantiga bitar och lägg ner det i den små kokande créme fraichen, låt bubbla under lätt omrörning i ca 3min. koka pasta. KLART!

Servera med en limeskiva och exempelvis bladspenat som är rikt på järn, kalcium, magnesium och A, C, E-vitamin.
Tips! Använd ekologisk lime, STOR skillnad på smaken när man river ner skalet, besprutning är inte gott.
Tips! Använd ekologisk lime, STOR skillnad på smaken när man river ner skalet, besprutning är inte gott.